3 bra ställen att köpa bordsben online

Har man barn så är möjligheten att byta bordsben till skrivborden i takt med att barnen växer ett smart sätt att spara pengar på. Då slipper man köpa nytt skrivbord bara för att barnen blir längre.

Nedan är tre olika ställen där du kan köpa bordsben online på nätet:

Bordsben hos Jula

Annons
Jula säljer bordsben både i sina butiker och online genom sin webbutik. Utbudet är ganska begränsat, men priset är riktigt bra. Billiga bordsben brukar fungera lika bra som lite dyrare. Både fasta och justerbara bordsben finns här. Priser från 30 SEK per bordsben. Jula är återförsäljare för bl.a. Habo.

Bordsben hos Ikea

Om du besöker någon av Ikeas butiker brukar det finns mängder av olika bordsben att välja mellan. Just idag finns det dock bara en modell tillgänglig online, nämligen deras "Vika Annefors" som är ett bordsben med inbyggd förvaring. Priset ligger här på 375 SEK. IKEA's utbud av bordsben på nätet varierar och vi rekommenderar att du tittar in då och då för uppdateringar.

Bordsben hos SmartHem

SmartHem är en väletablerad butik som säljer ett brett utbud av heminredningsprodukter online på nätet. Deras utbud av bordsben är riktigt bra och här finns något för dom flesta. Deras butik finner du här.

 

Känner du till någon bra butik som säljer bordsben på nätet? Lämna i så fall en kommentar.

1 okt 2012


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.
Web Analytics