Montera bordsben

Innan du monterar dina bordsben rekommenderar vi att du läser nedan guide till att montera bordsben.

Bästa metoden att montera bordsben på en bordsskiva

AD

Det finns många sätt att lära sig om den bästa metoden att koppla en etapp till tabellen till en table top. Med stål förstärkningar, wood block, bultar eller ens lim är en tabell benet lätt att reparera, byta ut eller återskapa. Om det är en gammal tabell, det kanske har arbetat loose och du kan behöva borra hål att sätta i trappsteg nya eller dowels. Ta hand om möbler kan vara roligt och det sparar pengar i slutändan. Om du bygger en tabell, kommer att gör det rätt första gången säkerställa långvarig användning.

Träpinnar. Det enklaste sättet att installera en tabell ben utan att se fästanordningar är att använda trä träpinnar. Helt enkelt borra hålen i, men inte genom sidan av tabellen där benet kommer att placeras. Använd korrekt bitars storlek, detta bör anges med trä träpinne paketet. Limma trä träpinnar på plats. Mät sedan ut där trä träpinnar kommer att passa i tabellen benen och borra hål för att ta emot trä träpinnar. Är du redo att koppla tabell benet tabellen överst. Helt enkelt sätta lim i hålet för träpinne och placera tabellen benet i över trä träpinnar. Tving benet för minst två dagar att limma mot torka.

Träblock. Ett annat enkelt sätt att koppla en etapp till tabellen till en table top är att använda trä block. Detaljgranska blocken innan du Limma dem på plats där tabellen benet kommer att koppla tabellen överst. Limma trä block till topp och sidor med en stark trä lim. Tving dem på plats och låt de block torka i minst två dagar att få tag i limmet.

Kom ihåg att använda en trasa på toppen av tabellen för att skydda avslut från nötning på clamp. När de är säkra, helt enkelt använda en bult genom hålen och bolt benet på plats. Block ger en dold och stark montering för din tabell ben. Kom ihåg att hålla din tabell från vacklande med installationen av tabell benet, du måste alltid låta limmet torka innan du sätta den på prov. Använda en varaktig lim som kan hålla upp användningen av tabellen. Om du gör det, bör du ha en tabell som tål tid.

AD


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.
Web Analytics